Anulujemy aplikację w „Friends” w Odnoklassniki

W każdej sieci społecznościowej możesz dodać zarówno swoich starych znajomych, jak i osoby o podobnych zainteresowaniach „Przyjaciele”. Jeśli jednak przez pomyłkę wysłałeś prośbę do osoby lub po prostu zmieniłeś zdanie na temat dodawania użytkownika, jest całkiem możliwe, aby ją anulować, nie czekając na moment, w którym zostanie ona zaakceptowana lub odrzucona z tej strony.

O „Przyjaciół” w Odnoklassniki

Do niedawna sieć społecznościowa była tylko „Przyjaciele” - to znaczy osoba przyjęła wniosek, obaj pokazywali się w „Przyjaciele” i może wyświetlać aktualizacje kanałów. Ale teraz pojawiła się usługa „Subskrybenci” - taka osoba może nie przyjąć zgłoszenia lub go zignorować, a znajdziesz się na tej liście, dopóki nie otrzymasz odpowiedzi. Warto zauważyć, że w tym przypadku będziesz mógł przeglądać aktualizacje kanału informacyjnego tego użytkownika, ale on nie jest twoim.

Metoda 1: Anuluj aplikację

Załóżmy, że przez pomyłkę wyślesz żądanie i pozostaniesz Subskrybenci i czekaj, aż użytkownik cię stamtąd wykluczy, nie chcesz. Jeśli tak, użyj tej instrukcji:

  1. Po wysłaniu żądania kliknij elipsę, która będzie po prawej stronie przycisku „Wysłano żądanie” na stronie innej osoby.
  2. Na liście akcji na dole kliknij „Anuluj ofertę”.

Możesz więc zarządzać wszystkimi żądaniami dodawania „Przyjaciele”.

Metoda 2: Zapisz się na osobę

Jeśli chcesz wyświetlić kanał wiadomości danej osoby, ale tak naprawdę nie chcesz wysłać mu prośby o dodanie „Przyjaciele”, możesz po prostu subskrybować, nie wysyłając żadnych powiadomień i nie informując się. Możesz to zrobić w ten sposób:

  1. Przejdź do strony użytkownika, który Cię interesuje. Na prawo od pomarańczowego przycisku „Dodaj znajomych” Kliknij ikonę wielokropka.
  2. W menu rozwijanym kliknij „Dodaj do taśmy”. W takim przypadku zostaniesz subskrybentem tej osoby, ale powiadomienie o tym nie dotrze do niego.

Metoda 3: Anuluj aplikację z telefonu

Dla tych, którzy przypadkowo wysłali prośbę o dodanie „Przyjaciele”Siedząc jednocześnie z aplikacji mobilnej, istnieje również sposób na szybkie anulowanie niepotrzebnej aplikacji.

Instrukcja w tym przypadku również wygląda całkiem prosto:

  1. Jeśli nadal nie opuściłeś strony osoby, która przypadkowo wysłała żądanie dodania „Przyjaciele”potem tam zostań. Jeśli już opuściłeś swoją stronę, wróć do niej, w przeciwnym razie aplikacja nie zostanie anulowana.
  2. Zamiast przycisku „Dodaj jako przyjaciela” powinien pojawić się przycisk „Wysłano żądanie”. Kliknij na to. W menu kliknij opcję „Anuluj żądanie”.

Jak widzisz, anuluj aplikację, do której chcesz dodać „Przyjaciele” wystarczająco prosty, ale jeśli nadal chcesz zobaczyć aktualizacje od użytkownika, możesz po prostu subskrybować.

Obejrzyj film: PL Tamagotchi - Recenzja (Styczeń 2020).

Loading...