Funkcje rekordów repost VKontakte

W sieci społecznościowej VKontakte oprócz tworzenia nowych postów możesz publikować posty innych osób bez względu na ich typ i lokalizację. W trakcie tego artykułu omówimy wszystko związane z przyciskiem Udostępnij w ramach danego zasobu.

Funkcje rekordów repost VK

Najprostszym sposobem zrozumienia celu funkcji rekordów repostu jest wykonanie tego procesu. Aby to zrobić, użyj przycisku Udostępnij w tym lub w tym poście i wybierz miejsce publikacji. Aby uzyskać więcej informacji na ten temat, dowiedzieliśmy się w innym artykule na stronie pod linkiem poniżej.

Czytaj więcej: Jak zrobić repost VK

  1. W zależności od wybranej lokalizacji, rodzaj wyniku końcowego może się różnić. Jednak liczba polubień i transferów oryginalnego postu nie będzie wyświetlana.

    Jeśli post innej osoby zostanie opublikowany na stronie osobistej, pojawi się w kanale jako załącznik do pustego postu w Twoim imieniu. W takim przypadku możesz edytować rekord i, oprócz zawartości oryginału, dodać swoją zawartość.

    Podczas tworzenia repostu w społeczności procedura publikacji jest prawie taka sama jak na stronie użytkownika. Jedyną różnicą jest tutaj możliwość wybrania dodatkowych notatek, na przykład tworzenia reklamy postowej.

  2. Każdy użytkownik, łącznie z Tobą, może później kliknąć link z czasem utworzenia posta.

    Z tego powodu strona z wybranym wpisem otworzy się na stronie, pod którą znajdą się polubienia, reposty i komentarze oryginalnej publikacji.

  3. Jeśli ponownie utworzysz obraz z widoku pełnoekranowego, przeniesienie nastąpi bez wspomnienia o oryginalnym miejscu.

    Jest to szczególnie przydatne podczas dodawania plików do okien dialogowych.

  4. Żadne z Twoich działań w ostatecznej wersji nagrania z załącznikiem nie wpłynie na oryginalny post. Dodatkowo, do Twojej publikacji zostaną dodane upodobania i komentarze, nie rozszerzające się na oryginalną wersję.
  5. Dzięki repostowi każdy post ma link do oryginalnego miejsca publikacji. Z tego powodu większość problemów z plagiatem można rozwiązać.
  6. Jeśli w oryginalnym rekordzie pojawią się jakieś zmiany, zostaną one również zastosowane do postu w wybranej lokalizacji. Jest to szczególnie widoczne podczas usuwania publikacji, w wyniku czego na ścianie może pojawić się pusty blok.

    Zobacz także: Jak wyczyścić ścianę VK

  7. Oprócz przesyłek wewnętrznych istnieje również możliwość księgowania rekordów z zasobów w sieci. W tej sytuacji ostateczna opcja projektowania może się znacznie różnić w zależności od ustawień samej witryny.

    Na przykład, w przypadku publikowania filmów z YouTube, film pojawia się na taśmie w taki sam sposób, jakbyś sam go przesłał na stronę. Dzięki temu opisowi, polubienia, widoki i inne funkcje są generowane automatycznie.

  8. Podczas próby wysłania cudzego wpisu, na przykład ze ściany, zostanie on opublikowany bez podawania nazwy użytkownika. Oznacza to, że pomimo licznika repost na stronie, nie zostaniesz powiązany z ostateczną wersją postu.

To kończy wszystkie funkcje tworzenia repostu.

Wniosek

Mamy nadzieję, że nasze instrukcje pozwoliły uzyskać odpowiedź na subtelności reposts w sieci społecznościowej VKontakte. Jeśli nie, możesz skontaktować się z nami bezpośrednio w komentarzach pod tym artykułem.

Loading...